لامپ مهتابی ال ای دی چیست

مهتابی یکی از وسایل روشنایی است که از گذشته تا به امروز کاربرد گسترده ای داشته و به مرور زمان در جهت مثبت دستخوش تغییراتی شده است. لامپ مهتابی ال ای دی لامپ های کم مصرفی هستند که جایگزین لامپ های رشته ای شده اند، این لامپ ها طول عمر بالایی دارند و دارای مصرف انرژی اندکی هستند.
امروزه لامپ های ال ای دی به دلیل مزایای بسیاری که دارند بیشتر مورد استقبال هستند. این لامپ ها بیشترین میزان انرژی را دریافت و به نور تبدیل می کنند.
در کل لامپ ال ای دی منبع نوری است که از دیود نورافشان برای روشنایی استفاده می کند. اینگونه لامپ ها نیمه رسانا هستند و با عبور جریان الکتریکی از خود نور مرئی منتشر می کنند. لامپ ال ای دی مهتابی به دلیل شکل خاصی که دارند می توانند در محیط های مختلفی مورد استفاده قرار گیرند از این رو کاربرد فراوانی دارند. از مهم ترین ویژگی این لامپ می توان به یکی بودن پایه لامپ با سوکت را نام برد که با این کار می توان هزینه و زمان جایگزینی را کاهش داد. مهتابی ال ای دی دیواری هم نسل جدیدی از لامپ های مهتابی است که به وسیله فناوری اس ام دی تولید می شوند و جایگزین مناسبی برای مهتابی های قدیمی هستند. بیشترین کاربرد این لامپ ها در اماکن عمومی است زیرا با نوری که ایجاد می کنند حس خوشایندی را در افراد به ارمغان می آورند. در طراحی لامپ ال ای دی مهتابی میزان اشعه فرابنفش را به صورت چشم گیری کاهش داده اند از این رو اشعه های مضر یو وی در این لامپ ها حداقل است.

لامپ مهتابی ال ای دی چیست 

ساختار لامپ مهتابی ال ای دی

لامپ ال ای دی از قطعات الکترونیکی تولید می شود که ساختار داخلی اختصاصی دارد. در واقع لامپ ال ای دی از یک پک خارجی با پایه های اتصال کاتد و آندی، سیم های نازک طلا چیپ ال ای دی، چسب سیلیکون، یک لنز و هیت سینک ساخته می شود. قطعات نام برده شده ساختار داخلی و خارجی لامپ مهتابی ال ای دی را تشکیل می دهند. از مهم ترین قسمت های این لامپ سیم نازک طلا و هیت سینک است. هیت سینک لامپ مهتابی ال ای دی باید از جنس مس باشد و سیم نازک از جنس طلا، اگر لامپ ال ای دی طول عمر کمی داشته باشد و نور مناسبی تولید نکند از قطعات مرغوبی تهیه نشده و به جای فلز مس در هیت سینک از آلومینیوم در ساخت آن استفاده کرده اند و به جای سیم طلا از سیم نازک نقره استفاده می شود پس لازم است محصول را از برندهای معتبری که بهترین مواد اولیه را برای تولید استفاده می کنند خرید خود را انجام دهید. توجه کنید در لامپ مهتابی ال ای دی هر چه چیپ ال دی وسعت بیشتری داشته باشد میزان لومن بر وات آن نیز بیشتر است در واقع این دو مورد با هم ارتباط مستقیم دارند.

ساختار لامپ مهتابی ال ای دی 

ویژگی های لامپ مهتابی ال ای دی

لامپ مهتابی ال ای دی ویژگی های برجسته ای دارد که آن را به انتخابی منطقی و مقرون به صرفه تبدیل می کند. اجازه بدهید نگاهی به این ویژگی ها داشته باشیم:

  • عدم وجود اشعه یو وی
  • سازگاری با محیط زیست
  • بازده نوری بالا
  • روشنی بدون وقفه
  • قابلیت تعمیر
  • عدم وجود لرزش نوری
  • صرفه جویی در انرژی
  • طول عمر بالا
  • عدم نیاز به استارتر و ترانس
  • بدنه مناسب
  • دارای استانداردهای جهانی
  • قابل عرضه در ولتاژهای متفاوت
  • کاربرد گسترده
  • تنوع بسیار در اندازه
  • فاقد جیوههیت سینک با کیفیت
  • عدم نیاز
  • به رفلکتور
  • نور ثابت
  • و ...

ویژگی های لامپ مهتابی ال ای دی 

طول عمر لامپ ال ای دی مهتابی

یکی از نقاط قوت لامپ های ال ای دی طول عمر بالای آن هاست. این لامپ ها با خاموش و روشن شدن متوالی دچار هیچگونه اختلالی نمی شوند از این رو برخلاف لامپ های معمولی طول عمر آن ها با تعداد کلید زنی رابطه مستقیمی ندارد. در واقع طول عمر لامپ ال ای دی مهتابی تنها به ساعات روشن ماندن آن بستگی دارد و با خاموش و روشن کردن مداوم آن هیچ ایرادی در روند تابش ایجاد نمی شود. همانطور که گفته شد برای ساخت این لامپ ها اغلب از فناوری اس ام دی استفاده می شود از این رو احتمال خطای انسانی در طول تولید به صفر می رسد و گرمای کمتری توسط لامپ تولید می شود در نتیجه طول عمر محصول افزایش می یابد. با این تفاسیر لامپ ال ای دی مهتابی با توجه به کاربرد گسترده و طول عمر بالایی که دارد بسیار کارآمد و مقرون به صرفه است.

شما می توانید انواع لامپ مهتابی ال ای دی جدید را از طریق سایت ما خریداری کنید. کارشناسان روشان الکتریک در این مسیر در کنار شما هستند.

 طول عمر لامپ ال ای دی مهتابی

چگونگی نصب لامپ مهتابی ال ای دی

همانطور که گفته شد مهتابی ها جدیدترین منابع روشنایی هستند که نصب آن ها بسیار آسان است و با توجه به پیشرفت هایی که در تولید محصولات به وجود آمده دیگر بدون نیاز به استارتر بدون هیچ معطلی می توان آن ها را نصب کرد. برای نصب لامپ مهتابی باید ابتدا مهتابی را در جایی که مد نظر است نصب کنید برای این کار در پشت محصول قسمتی برای نصب به دیوار وجود دارد که بهتر است برای تراز شدن مهتابی از متر استفاده کنید و جای دقیق آن را علامت بزنید سپس آن ها را سوراخ و رول پلاک را در آن قرار دهید. بهتر است مهتابی را در فاصله 30 تا 40 متری سقف نصب کنید. در این صورت مهتابی می تواند کارایی بهتری داشته باشد.
پس از نصب مهتابی باید منبع نور را مشخص کنید و با در نظر گرفتن محل نصب سیم کشی آن را نیز مشخص نمایید سپس مدار نصب لامپ را قطع کرده و سیم برق و اتصالات آن را انجام دهید. در انتها لامپ ال ای دی را به سورس برق وصل می کنید و سیم ارث را به کلید، فقط به اتصالات دقت کنید زیرا در صورت اتصال اشتباه لامپ از کار می افتد و می سوزد. برای اتصال لامپ ال ای دی مهتابی باید دو سیم فاز و نول را به سیم های درست متصل کرد ( سیم فاز اتصال به کلید و سیم نول اتصال مستقیم به سیم مهتابی است). برای نصب لامپ مهتابی دقت کنید پایه سالم باشد و برای چک کردن اتصالات از فازمتر استفاده کنید. با توجه به این مطلب می توانید به آسانی مهتابی و لامپ ال ای دی آن را نصب کنید اما به خاطر داشته باشید که در طول کار تمام نکات ایمنی را رعایت نمایید تا دچار برق گرفتگی و یا آسیبی نشوید.
گروه متخصصان روشان الکتریک در کنار شما هستند تا بعد از خرید بهترین مهتابی ال ای دی، شیوه نصب آن را هم یاد بگیرید. شما همچنین می توانید برای نصب لامپ مهتابی ال ای دی از تکنسین های ما کمک بخواهید. با ما در بزرگ ترین نمایندگی لامپ ال ای دی ارتباط باشید.

نوشتن دیدگاه